Vacatures Over Maveo Zorgsector Coaching Referenties Contact Inschrijven

Wij nemen je
werk uit handen

Home » Coaching

Kies voor coaching
van Maveo

Maveo helpt kandidaten aan vast- of tijdelijk werk. Onze focus ligt op personeel in de zorg, techniek, logistiek, bouw, commercie en groenvoorziening. Wij bemiddelen voor verschillende functieniveaus. Het is ons doel om mensen een baan te bieden die precies bij ze past. Onze werkwijze maakt de kans op succes groot.

 

Resultaat telt

De meeste kandidaten zijn gemotiveerd om opgeleid te worden, maar een opleiding vraagt ook om veel tijdsinvestering en het behouden van de juiste mindset. Het kan voorkomen dat een kandidaat hierbij extra begeleiding nodig heeft. Maveo biedt kortdurende coaching-trajecten om ervoor te zorgen dat uw medewerkers goed in hun vel zitten en daardoor beter presteren.

 

Extra begeleiding

Sommige kandidaten hebben extra begeleiding nodig om hun talent in te zetten. Maveo wil bijdragen aan toename van vakbekwame medewerkers. Denk hierbij aan inzet van een kortdurend coaching-traject gericht op specifieke knelpunten. Dit draagt bij aan het succesvol inzetten van medewerkers binnen je bedrijf. Meer weten over wat wij hierin kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Werken in de zorg

Nu en in de toekomst zijn er veel mensen nodig in dit mooie vakgebied. Werk je al in de zorg of wil je in de zorg werken? Lees dan verder…

Wij werken aan de beste match

Wil je weten of Maveo ook voor jouw bedrijf of organsatie succesvol kan werven? Neem contact op met Martijn Hoogendoorn. Hij bespreekt graag de mogelijkheden.