Vacatures Over Maveo Zorgsector Coaching Referenties Contact Inschrijven

Wij staan altijd
voor je klaar

Home » Over Maveo

Wij ontzorgen als het
gaat om personeel met pit

Maveo realiseert een duurzame invulling van je personeelsbehoefte, maar levert ook flexibele oplossingen als dat nodig is. Oftewel een goed gevuld personeelsbestand, een beheersbare planning met minder ad-hoc wijzigingen en een goede kwaliteit van uw team.

 

Uitzenden

Kies voor het gemak van Maveo. Door middel van uitzenden ben je lekker flexibel, bespaar je extra kosten, en vermijdt je de risico’s. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van potentiële uitzendkrachten met pit, die je graag van dienst zijn. Alle uitzendkrachten kennen we persoonlijk omdat ze regelmatig voor ons werken. Zo zijn wij ervan overtuigd dat ze van toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf of organistatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We nemen graag de tijd voor je.

 

Werving en selectie

Het resultaat telt, de match moet goed zijn en de medewerker moet toegevoegde waarde hebben voor je bedrijf of organisatie. Waar nodig nemen wij tests af om een beter inzicht te krijgen. Wij focussen op de kwaliteit van de kandidaat en een goede match met de cultuur van uw organisatie. We hanteren in ons proces korte lijnen, communiceren helder en zijn daadkrachtig. Ook wij zijn mensen met pit.

 

Sterk in ZZP

Maak gebruik van onze betrouwbare ZZP’ers. Zo kies je voor flexibiliteit en lage risico’s. In tijden van drukte zijn ze een waardevolle aanvulling van je team. Maveo neemt je graag alle zorg uit handen. Onze pool van ZZP’ers bestaat uit gedreven krachten die met plezier voor je aan de slag gaan. Bel ons gerust met jouw specifieke Flex-vraag.

 

Quote van een van onze opdrachtgevers:

‘Onze organisatie zoekt regelmatig nieuwe talenten. Bij de ondersteuning in het aantrekken van nieuw talent voorziet Maveo hier regelmatig in. Maveo is aantoonbaar in staat tot werving & selectie van goed gekwalificeerd personeel. Zij luisteren goed, schakelen snel en nemen onze behoefte serieus met als uitgangspunt een passende invulling van vacatures. Hieruit blijkt een goede samenwerking en partnership wat prettig werkt.’

 

Kies voor coaching

Laat je mensen begeleiden naar een baan die bij ze past. Onze Maveo coach Jacco Buijs komt graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Werken in de zorg

Nu en in de toekomst zijn er veel mensen nodig in dit mooie vakgebied. Werk je al in de zorg of wil je in de zorg werken? Lees dan verder…

Wij werken aan de beste match

Wil je weten of Maveo ook voor jouw organisatie mensen met pit heeft? Neem contact op met Martijn. Hij bespreekt graag de mogelijkheden.