Home Diensten Vacatures Coaching Referenties Contact

Kandidaten aan
het woord

Home » Referenties

Cinthia

“Ik werd door Maveo benaderd op basis van mijn CV. Na een goed gesprek, werd ik bij de juiste opdrachtgever voorgesteld. Ik heb een fijne ervaring met Maveo, ze werken accuraat en beantwoorden je vragen snel.”

Bart

“Om met de opleiding Verpleegkundige te starten zocht ik een mooie werkplek. Zelf heb ik bij een aantal instellingen gesolliciteerd en daarnaast ben ik gaan oriënteren via Maveo. Maveo heeft mij actief bemiddeld waardoor ik kan gaan starten met mijn nieuwe baan. Over de samenwerking met Maveo ben ik erg tevreden.”

Ursula

“Ik wil de samenwerking met Maveo omschrijven als helemaal top! Ik heb veel steun ervaren in het proces naar mijn nieuwe baan als Praktijkopleider. De afstemming met Maveo verloopt door de korte lijnen erg goed.”

Daniela

“Ik heb via Maveo nu een mooie baan als Verzorgende IG bij een zorginstelling. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Maveo werkte snel en ik had vertrouwen in hoe zij werken.”

Leon

“Ik werd door Maveo benaderd op basis van mijn CV. Ik kreeg gelijk goede informatie en kon snel op gesprek bij de opdrachtgever. En nu kan ik starten met deze nieuwe mooie uitdaging.”

Marco

“Maveo is helder in haar communicatie. Ik heb nu een baan die aan mijn wensen voldoet. Die wensen zijn door Maveo goed meegewogen. Maveo is ook makkelijk bereikbaar en werkt proactief.”

Rochelina

“Ik heb mij bij Maveo aangemeld en heb de dienstverlening als betrouwbaar, accuraat en vlot ervaren. Het gaf mij een gevoel van vertrouwen.”

Maveo helpt je graag verder

Ben jij iemand met pit? Wij staan graag voor je klaar om samen te kijken wat het best bij je past. Je kunt er ook voor kiezen om samen met een coach te beginnen aan een nieuw avontuur. In alle gevallen kun je contact met ons opnemen.