Vacatures Over Maveo Zorgsector Coaching Referenties Contact Inschrijven

Werken in de zorg
juist nu

Home » Zorgsector

Gespecialiseerd in de zorg

Maveo heeft haar roots in de zorg. Voor verschillende organisaties hebben wij met succes zorgprofessionals kunnen plaatsen. Een perfecte match geeft ons energie. Ook als er behoefte is aan flexibele inzet, dan staan wij graag voor je klaar. Zo helpen wij met het bouwen van kwalitatief hoogwaardige teams. Bel of mail gerust voor meer informatie.

 

Zij-instroom

Maveo adviseert zorginstellingen hoe zij personeel kunnen opleiden voor diverse kernfuncties zoals Verzorgende IG of Verpleegkundige. Maveo werft en selecteert de juiste en gemotiveerde kandidaten en werkt daarbij samen met  opleidingsinstellingen en het UWV. Met als resultaat een landelijk erkend diploma. Maveo hanteert scherpe voorwaarden waardoor het mogelijk is om tegen een lage investering gekwalificeerd personeel aan te nemen.

 

Extra begeleiding

Kandidaten zijn gemotiveerd om opgeleid te worden. Een opleiding vergt tijdsinvestering en het behouden van de juiste mindset. Het kan voorkomen dat een kandidaat extra begeleiding nodig heeft. Maveo biedt kortdurende coaching-trajecten om ervoor te zorgen dat medewerkers niet uitstromen maar behouden blijven voor de zorg.

Kies voor coaching

Laat je mensen begeleiden naar een baan die bij ze past. Onze Maveo coach Jacco Buijs komt graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken

Maveo helpt je graag verder

Zie jij jezelf al werken in de zorg? Wij staan voor je klaar om samen te kijken wat het best bij je past. Je kunt er ook voor kiezen om samen met een coach te beginnen aan een nieuw avontuur. Neem gerust contact met ons op.